Posted on: April 25, 2023 Posted by: ukzad Comments: 0

Αυτό είναι το ολοκαίνουργιο Mercedes-AMG A 35, το νέο σημείο εισόδου στην ιδιοκτησία AMG. Αποκαλύφθηκε στο φετινό αυτοκινητιστικό show του Παρισιού ότι είναι προς πώληση τώρα από £ 35.580.
Το AMG A 35 ενεργεί ως αντίπαλος Audi S3 και VW Golf R της μάρκας Performance – ένα πιο προσιτό μοντέλο από την άποψη της απόδοσης και της τιμής. Είναι η ζεστή πράξη στο πλήρως AMG A 45 που θα αποκαλυφθεί το επόμενο έτος με ακόμα περισσότερη δύναμη.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Τα καλύτερα καυτά hatchbacks στην πώληση
Σαφώς αναγνωρίσιμο ως AMG, το A 35 διαθέτει σταθερό πίσω πτερύγιο, ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, ελαφρώς διευρυμένες καμάρες και νέους εμπρός και πίσω προφυλακτήρες που αθλούνται μεγάλες εισόδους αέρα και μαύρα πτερύγια. Μια αθλητική εξάτμιση διαθέτει επίσης αυτόματα ελεγχόμενες βαλβίδες ως στάνταρ.
31

Κάτω από το δέρμα θα βρείτε τον τελευταίο τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα των 2.0 λίτρων του Merc, ο οποίος έχει τροποποιηθεί και επανατοποθετηθεί για χρήση σε AMG. Διαθέτει στροβιλοσυμπιεστή και μεταβλητό έλεγχο βαλβίδας, ο οποίος βοηθά στην ανάπτυξη ροπής 302bhp/400nm. Ως συμβατικό, συνδυάζεται με το 4Matic All-Wheel System της Merc και ένα κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη επτά ταχυτήτων.
Η ενεργοποίηση μιας συνάρτησης ελέγχου εκτόξευσης επιτρέπει την απαιτούμενη 4.7 δευτερόλεπτα 0-62mph και μια τελική ταχύτητα που περιορίζεται στα 155 μίλια / ώρα.
Καθώς τα συμβατικά όλα τα μοντέλα έρχονται εξοπλισμένα με δύο ψηφιακές οθόνες επτά ιντσών, το τιμόνι και την ανάρτηση της AMG, την αντιστροφή της κάμερας, την αθλητική εξάτμιση, τον έλεγχο του κλίματος και το κλειδί. Διάφορα πακέτα επιλογών προσφέρονται με το πακέτο £ 3.895 AMG Premium Plus προσθέτοντας ένα σύστημα ήχου surround burmester, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα καθίσματα, προσαρμοστικούς προβολείς LED μια πανοραμική ηλιοροφή και μεγαλύτερη κεντρική οθόνη 10,25 ιντσών.

Leave a Comment