Posted on: November 17, 2022 Posted by: ukzad Comments: 0

αυτοκίνητα και επαγγελματίες της αγοράς φορτηγών ανανεώνουν τη μέθοδο που ο οικονομικός κλίμα των καυσίμων υπολογίζεται για να γίνει καλύτερη στην οδήγηση πραγματικού κόσμου.
Το Auto Reveal έχει οδηγήσει σε LED απαιτεί το παρόν σύστημα-το οποίο δημιουργεί αστικές, εξω-αστικές και ολοκληρωμένες μορφές μέσω άσχετων εργαστηριακών δοκιμών-να διαλυθούν. Στην τοποθεσία της θα πρέπει να είναι μια ταξινόμηση η οποία δείχνει πολύ ακριβέστερα τι μπορούν να αναμένουν οι οδηγοί να επιτύχουν καθημερινά.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Και φαίνεται ότι αυτό θα συμβεί. Οι συζητήσεις σχετικά με την κατάρτιση του νέου συστήματος-που ονομάζονται ο κύκλος δοκιμών αυτοκινήτων σε όλο τον κόσμο (WLTC)-βρίσκονται τώρα σε εξέλιξη.
Το σχέδιο είναι μια κοινοπραξία μεταξύ της ευρωπαϊκής αποζημίωσης καθώς και των Ηνωμένων Εθνών, καθώς και θα παράγει ένα παγκόσμιο κοινό για τον καθορισμό των οικονομικών κλιματικών καυσίμων, καθώς και για τις εκπομπές καυσαερίων. Επίσης, θα καθορίζει τον τρόπο με τον οποίο προσδιορίζονται με ακρίβεια τα σωματίδια ντίζελ καθώς και οι διαδικασίες για τον ποσοτικό προσδιορισμό της χρήσης ενέργειας των υβριδίων καθώς και των ΗΕ.
Τα έγγραφα που παρατηρούνται από το CAR αποκαλύπτουν ότι το WLTC θα εφαρμόζεται σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο καθώς και στην Ευρώπη, εκτός από την Κίνα, την Ινδία, την Ιαπωνία, τη Νότια Κορέα καθώς και τις ΗΠΑ.
Μια έννοια που κατανοείται ότι βρίσκεται στον πίνακα είναι η δημοσίευση δύο αριθμών MPG για κάθε νέο αυτοκίνητο, παρέχοντας ένα καλύτερο και χειρότερο σενάριο. Η πρώτη θα προέρχεται από τη δοκιμή ενός κενού αυτοκινήτου με όλα τα βοηθητικά συστήματα-όπως το Air-Con, ο ήχος καθώς και οι προβολείς-άλλαξαν. Το δεύτερο θα ήταν από ένα αυτοκίνητο και φορτηγό με όλο αυτό το σετ ενεργοποιημένο, καθώς και ένα πλήρες συμπλήρωμα των επιβατών.
Οι ειδήσεις χαιρετίστηκαν από την οργάνωση ομπρέλα της αγοράς αυτοκινήτων και φορτηγών, την κοινωνία των παραγωγών αυτοκινήτων καθώς και τους εμπόρους. Δηλώνει ότι η τροποποίηση θα εξαλείψει την παρούσα εστίαση στην καθιέρωση νέας καινοτομίας που βοήθησαν τα αυτοκίνητα και τα φορτηγά που εκτελούν καλά σε MPG καθώς και σε δοκιμές CO2, ωστόσο όχι στο δρόμο.
Απλά μην περιμένετε γρήγορα οποιοδήποτε τύπο τροποποίησης. Η αξιολόγηση του WLTC δεν πρόκειται να ολοκληρωθεί μέχρι το 2014, καθώς και νέες κατευθυντήριες γραμμές δεν θα επηρεαστούν για τουλάχιστον τρία χρόνια μετά.

Uncategorized

Leave a Comment