Posted on: April 8, 2023 Posted by: ukzad Comments: 0

για το δημοφιλές Audi A3 θα προσθέσει νέες βενζινοκινητήρες και μια σειρά από χαρακτηριστικά ψυχαγωγίας και ασφάλειας όταν κυκλοφορεί τον επόμενο μήνα, μαζί με μια ελαφριά τσίμπημα και Τοποθετήστε και στο εξωτερικό.
Οι οπτικές αλλαγές στην καταπακτή, το Sportback, το Saloon και το Cabriolet και το Cabriolet μπορεί να φαίνονται απομονωμένες σε μια ελαφρώς ευρύτερη μάσκα, στενότερους προβολείς και μια ευρύτερη πίσω πόρτα, αλλά το μεγαλύτερο μέρος του έργου έχει πραγματοποιηθεί κάτω από το δέρμα.
14

Η σειρά κινητήρων περιλαμβάνει τώρα ένα υπερτροφοδοτούμενο τριών κυλίνδρων 1.0 λίτρων για πρώτη φορά, τσίμπημα από το μικρότερο Audi A1. Αυτή η μικρή μονάδα παρέχει 114bhp και μπορεί να έχει πρόσβαση σε ροπή 140nm από μόλις 2.000 σ.α.λ. Θα τροφοδοτήσει πιθανώς την έκδοση entry-level στο Ηνωμένο Βασίλειο, με τιμή εκκίνησης περίπου £ 18.000.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Ένας ολοκαίνουργιος τετρακύλινδρος κινητήρας των 2.0 λίτρων βρίσκεται στην κορυφή του κύριου στόλου Α3, παρέχοντας 188bhp και 320nm ροπής από μόνο 1.500rpm. Ενώ το εξερχόμενο TFSI A3 2,0 λίτρων χρησιμοποίησε ένα κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη έξι ταχυτήτων, το νέο μοντέλο παίρνει ένα κιβώτιο επτά ταχυτήτων. Το 2,0 λίτρων TFSI είναι το μοναδικό A3 (εκτός από τις παραλλαγές Red-Hot S3) που διατίθενται με την επιλογή της τετρακίνησης Quattro της μάρκας.
Μεταξύ των δύο άκρων, υπάρχει ένας κινητήρας turbo 1,4 λίτρων με ροπή 148bhp και 250nm. Έχει επίσης τη δυνατότητα να κλείσει δύο κυλίνδρους για να εξοικονομήσει καύσιμο όταν οι απαιτήσεις ισχύος είναι ελαφριά.

Leave a Comment