Posted on: March 1, 2023 Posted by: ukzad Comments: 0

Το νέο Volkswagen Scirocco GTS έχει εκτεθεί μπροστά από το ντεμπούτο του στο Shanghai Motor Show την επόμενη εβδομάδα. Περιλαμβάνει μια νέα εργασία βαφής, ειδικούς ζάντες αλουμινίου καθώς και ένα ενημερωμένο σύστημα ψυχαγωγίας. Οι τιμές καθώς και οι ακριβείς προδιαγραφές του Ηνωμένου Βασιλείου θα εκτεθούν καλύτερα στην εισαγωγή του αυτοκινήτου αργότερα το 2015.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Το νέο GTS αντικαθιστά το εξερχόμενο μοντέλο, το οποίο για πρώτη φορά κυκλοφόρησε εδώ το 2013. Όπως και πριν, το GTS χρησιμοποιεί κινητήρες από την υπάρχουσα σύνθεση-σε αυτή την κατάσταση η βενζίνη 217bhp 2,0 λίτρων από το Golf GTI, αν και περιμένουμε Οι αγοραστές του Ηνωμένου Βασιλείου για να αποκτήσουν και την επιλογή της εξουσίας ντίζελ. Το οικονομικό κλίμα των καυσίμων καθώς και οι εκπομπές για τα βενζινάδικα και τα φορτηγά στέκονται στα 46,3 mpg καθώς και 142g/km, χτυπώντας 62 μίλια/ώρα σε περίπου 6,5 δευτερόλεπτα.
6

Από την άποψη του στυλ, όλα τα οχήματα περιλαμβάνουν νέους τροχούς αλουμινίου 18 ιντσών ‘Norwich’, ενώ τα μεγαλύτερα 19s προσφέρονται ως επιλογή. Τα ερυθρά φρένα είναι στάνταρ, όπως και η εξωτερική δέσμη R-Line-προσθέτοντας μεγαλύτερους προφυλακτήρες, φούστες με έθιμο, μια πίσω σπόιλερ στέγης, διπλή εξάτμιση καθώς και κομψό διαχύτη.
Οι καθρέφτες είναι βαμμένοι μαύροι, καθώς και οι αγοραστές έχουν την επιλογή των χαλκομανίων GTS καθώς και των λωρίδων. Υπάρχει μια επιλογή έξι χρωμάτων: βαθύ μαύρο, γκρι ινδικό, γκρι ουράνο, καθαρό λευκό, λευκό oryx καθώς και κόκκινο φλας.
Στο εσωτερικό, όλα τα οχήματα παίρνουν μαύρα headlining, μαύρο επένδυση πιάνου, κονκάρδες GTS καθώς και ένα σύνολο πεντάλ από ανοξείδωτο χάλυβα. Υπάρχουν τόνοι αντίθετης κόκκινης ραφής, εκτός από τα κομψά καθίσματα με λογότυπα GTS. Οι επιλογές περιλαμβάνουν δερμάτινα, προβολείς Xenon, καθώς και πανοραμική ηλιοροφή.
6

Η κεντρική κονσόλα κυριαρχείται από το νέο αρθρωτό σύστημα ψυχαγωγίας, που παρατηρείται πολύ για πρώτη φορά στο VW Golf MK7. Αυτή η διαμόρφωση θα προσφέρεται σε όλη την ποικιλία Scirocco από τον επόμενο μήνα, και αν και το Sat-Nav παραμένει ένα προαιρετικό επιπλέον.
Πάρτε το ρεύμα στο Shanghai Motor Show 2015 εδώ …

Uncategorized

Leave a Comment