Posted on: January 25, 2023 Posted by: ukzad Comments: 0

Bentley ανακοίνωσε την υπέρτατη έκδοση του πολυτελείας του Saloon Flying Spur. Το Bentley Flying Spur W12 S χρησιμοποιεί έναν κινητήρα 626bhp 6,0 λίτρων Twin-Turbo W12 που το παίρνει μέχρι το 202mph, καθιστώντας το ταχύτερο τετράθυρο Bentley ποτέ.
Το μοντέλο S έχει επίσης ροπή 820nm, μέχρι 20nm από το συμβατικό W12, που παραδίδεται πλήρως από μόλις 2.000 σ.α.λ. Η τελική ταχύτητα είναι 2 μίλι / ώρα υψηλότερη ως αποτέλεσμα, ενώ το πολυτελές σαλόνι σχεδόν 2,5 τόνων είναι ικανό να 0-62 μίλια / ώρα σε 4,2 δευτερόλεπτα-ένα δέκατο πιο γρήγορα από το αυτοκίνητο μη S.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Καλύτερα πολυτελή αυτοκίνητα για αγορά τώρα
Το Flying Spur W12 S δεν είναι μόνο για τους αριθμούς, ωστόσο. Έχει συγκεκριμένες ρυθμίσεις αποσβεστήρα και ανακατασκευασμένη ανάρτηση για να βελτιώσει την αντιμετώπιση και την έλξη βοήθειας, με προαιρετικά φρένα άνθρακα-κεραμικά για να ενισχυθεί αυτό το σημαντικό kerbweight.
7

Γυαλί μαύρο εξωτερικό λεπτομέρειες, χρωματισμένοι εμπρός και οπίσθιοι λαμπτήρες και λεπτές σήμανση σήμανσης από το W12 S, ενώ υπάρχουν επίσης γυαλιστερά μαύρα τροχούς 21 ιντσών επτά ακτίνων. Στο εσωτερικό του, υπάρχει ένα ξεχωριστό φινίρισμα «μαύρου κινητήρα» για την Facia, με νέες παραστάσεις και έμβλημα στα προσκέφαλα.
Οι παραδόσεις των πελατών για το W12 S θα αρχίσουν στο τέλος του έτους, αν και ο Bentley δεν έχει διευκρινίσει πόσο θα είναι πάνω από το κανονικό, £ 154.000 Flying Spur W12. Ως συνήθως, αν πρέπει να ρωτήσετε, πιθανότατα δεν μπορείτε να το αντέξετε οικονομικά.
Σας αρέσει η ιδέα ενός bentley 42 μίλια / ώρα; Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων …

Leave a Comment