Posted on: March 16, 2023 Posted by: ukzad Comments: 0

, η Honda δήλωσε στην Auto Express ότι αξιολογεί τα σχέδια για να φέρει ένα ηλεκτρικό σπορ αυτοκίνητο στην παγκόσμια αγορά, με βάση την τεχνολογία που χρησιμοποίησε σε έναν δρομέα CR-Z. Το αγωνιστικό αυτοκίνητο συναγωνίστηκε στο διάσημο Pikes Peak Hill Climb στο Κολοράντο νωρίτερα αυτό το έτος.
Η Honda έχει αναπτύξει ένα οδικό πρωτότυπο του CR-Z, το οποίο χρησιμοποιεί τέσσερις ηλεκτρικούς κινητήρες-ένα που στεγάζεται σε κάθε τροχό-και μια μπαταρία ιόντων λιθίου 16kWh. Η ισχύς εξόδου έρχεται σε περίπου 250bhp, η οποία είναι περίπου το ήμισυ της ισχύος που αναπτύχθηκε από το αρχικό αγωνιστικό αυτοκίνητο.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Στιγμές σαφήνειας: Οι μεγαλύτερες τεχνολογικές καινοτομίες της Honda
Οι αξιωματούχοι αρνήθηκαν να αποκαλύψουν ένα σχήμα ροπής, αλλά ισχυρίστηκαν 0-62 μίλια / ώρα σε 3,5 δευτερόλεπτα και μέγιστη ταχύτητα 130mph. Επίσης, δήλωσαν ότι η βέλτιστη ισχύς θα ήταν περίπου 350bhp, που στοχεύει σε μια σειρά 250 μιλίων μόνο στην ισχύ της μπαταρίας.
“Κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να φτάσουμε στην αγορά”, αποκάλυψε ένας εσωτερικός Honda. “Τώρα πρέπει να σκεφτούμε την εμπορική πτυχή.”
6

Επειδή κάθε τροχός τροφοδοτείται μεμονωμένα, το σύστημα μπορεί να διανυστεί ροπή στρέψης δεξιά προς τα αριστερά και μπροστά προς τα πίσω – αν και τα αφεντικά μας είπαν ότι δεν είναι δυνατόν να στείλουμε 100 τοις εκατό ισχύς σε κάθε άκρο.
• Το μέλλον της Honda: Q & A με την Honda Boss Takahiro Hachigo
Ένα άλλο μοναδικό χαρακτηριστικό του πρωτότυπου έναντι άλλων EVs είναι το σύστημα ακρίβειας της Honda, το οποίο επιτρέπει στους πίσω τροχούς να στραφούν σε γωνίες τριών βαθμών για να βοηθήσουν τον χειρισμό και την ευκινησία.
Δεν έχουν δοθεί πληροφορίες για το πότε το αυτοκίνητο μπορεί να κάνει παραγωγή, αλλά με όλο και περισσότερους κατασκευαστές αυτοκινήτων που βλέπουν τα ηλεκτρικά σπορ αυτοκίνητα, δεν υπάρχει χρόνος όπως το παρόν.
Θα αγοράσατε ένα ηλεκτρικό σπορ αυτοκίνητο από την Honda; Ενημερώστε μας παρακάτω …

Leave a Comment