Posted on: March 19, 2023 Posted by: ukzad Comments: 0

Το τρέχον Vauxhall Insignia ήταν μαζί μας λαμβάνοντας υπόψη ότι το 2017, αλλά μια ανανεωμένη έκδοση είναι σύντομα για να αναλάβει πρόσφατα αναθεωρημένους ηγέτες της τάξης όπως το Volkswagen Passat και το Skoda Superb.
Οι Shots Spy παρουσιάζουν το αναθεωρημένο αυτοκίνητο στο Hatchback Grand Sport και Sports Tourer Estate Guises, με το μέτριο ποσό της επένδυσης που χρησιμοποιείται για να συγκαλύψει αυτά τα δοκιμαστικά αυτοκίνητα αποκαλύπτοντας ότι οι αλλαγές στο στυλ θα είναι ελάχιστες στο μεσαίο επίπεδο ζωής. Αναμείνετε έναν αναδευρωμένο μπροστινό προφυλακτήρα, καθώς και στοιχεία γρίλης και μικρά γραφικά τσιμπήματα τόσο στους λαμπτήρες κεφαλής όσο και στην ουρά για την καταπακτή. Το κτήμα, εν τω μεταξύ, θα πάρει και ένα νέο πίσω προφυλακτήρα.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

• Καλύτερα οικογενειακά αυτοκίνητα που πωλούνται
Είμαστε ακόμα για να δούμε το εσωτερικό των νέων μοντέλων, αλλά με βάση τις απαιτήσεις των πελατών για την τρέχουσα τεχνολογία, μπορούμε να περιμένουμε παρόμοιες βελτιώσεις ψυχαγωγίας σε εκείνες που εισήχθησαν στο σημερινό Vauxhall Astra. Αυτό υποδεικνύει μια ενημερωμένη τιμή του χρήστη του χρήστη και την ασύρματη φόρτιση για συμβατά smartphones, αλλά ελάχιστα άλλα και χωρίς αλλαγές στο συνολικό σχεδιασμό.
14

Όπως το πρόσφατα ενημερωμένο Astra, τα Insignia θα χρησιμοποιήσουν την ίδια πλατφόρμα με το μοντέλο που αναπτύχθηκε υπό την ιδιοκτησία της General Motors, αντί να μετακινείται σε βάσεις από νέους ιδιοκτήτες Peugeot-Citroen. Ωστόσο, είναι πιθανό ότι ορισμένοι κινητήρες PSA θα βρουν το δρόμο τους κάτω από το καπό: το Astra χρησιμοποιεί τώρα υπερτροφοδοτούμενες μονάδες βενζίνης και πετρελαιοκίνητων μονάδων μικρής χωρητικότητας.
Ως πολύ πιο πολυτελή μέλος της σειράς Vauxhall, ένα βήμα για μια μόνο σειρά κινητήρων, όπως το νεοσύστατο Astra, θα μας εκπλήσσει. Για παράδειγμα, ένα τετρακύλινδρο μοντέλο SRI πρέπει να παραμείνει προσφορά.
Οι επίσημες τιμές για το ενημερωμένο μοντέλο δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί, αλλά με το τρέχον αυτοκίνητο ξεκινώντας από £ 19.945, είναι από τις πιο ανταγωνιστικές τιμές στην τάξη του. Το νέο μοντέλο αναμένεται να συνεχιστεί προς τα τέλη του 2019.
Κάντε κλικ εδώ για τη λίστα μας για τα καλύτερα αυτοκίνητα ακινήτων στην πώληση …

Leave a Comment